ERTELEME; Olağan (Seçimli) ve Mali Genel Kurul Duyurusu

19 Mart 2018 Pazartesi

Derneğimizin Olağan (Seçimli) ve Mali Genel Kurul Toplantısı, ilk toplantı tarihi olarak belirlenen ve duyurulan tarih olan 18 Mart 2018 tarihinde, ilk toplantı için gerekli olan yeterli katılılm sağlanamadığı için ikinci toplantı tarihi olarak belirlenen ve duyurulan 1 Nisan 2018 tarihine ertelenmiştir.

Olağan (Seçimli) ve Mali Genel Kurul Toplantımız, 01 Nisan 2018 Pazar günü, saat 09:30’da,  Workinton Kozyatağı’nda, İçerenköy Mahallesi, E-5 Yanyolu, Umut Sok. AND Binası 10-12,  Kozyatağı - Ataşehir/ İstanbul adresinde, aşağıdaki gündemle gerçekleştirilecektir.

Dernek tüzüğümüzün Genel Kurula katılma hakkını düzenleyen maddesine göre; önceki döneme ait aidat borcu olan üyeler Genel Kurula katılma ve oy kullanma hakkından yoksun olacaklardır. Genel Kurul’un yapılacağı tarihe kadar üye aidat borcunu ödeyen asıl üyelerimiz Genel Kurul toplantısına katılma ve oy kullanma hakkına sahip olacaklardır.

Dernekler Kanunu gereği Genel Kurula vekaleten katılım olmadığını ve vekalet ile oy kullanılamayacağını hatırlatmak isteriz.

GENEL KURUL GÜNDEMİ
  • Açılış ve yoklama
  • Saygı duruşu ve İstiklal Marşı
  • Divan Heyeti tarafından katılım listesindeki imzalar incelenerek ve sayım yapılarak toplantı yeter sayısının kontrolü
  • 3. Dönem Yönetim Kurulu adına 2017 Faaliyet ve hesapları hakkında hazırlanan Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun, Denetleme Raporunun ve finansal tabloların okunması, müzakeresi ve onaylanması,
  • Faaliyet raporu okunduktan sonra yönetim kurulu ve denetim kurulunun ibrası
  • Tüzük değişikliği önerilerinin okunması ve değişecek maddelerin oylanması
  • Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin seçimi
  • 2019 Yılı üyelik aidatlarının görüşülmesi,
  • Dilek ve temenniler
  • Kapanış

Tüm üyelerimizin katılımını temenni ederiz.

NOT: Toplantının gerçekleşeceği Kozyatağı Workinton, Kozyatağı Metro durağının çok yakınındadır ve ulaşım için krokiye buradan ulaşabilirsiniz.