Genel Kurul Duyurusu- ERTELEME

20 Mart 2017 Pazartesi

Değerli Üyelerimiz,

Aşağıda belirtilen gündemi gerçekleştirmek üzere; 18 Mart 2017, Cumartesi günü, saat:09:00’da, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Divan Toplantı ve Ziyafet Merkezi, Fenerbahçe Mahallesi, Tur Yolu Sk. Kadıköy/İstanbul adresindeki Derneğimizin Olağan (Seçimsiz) Genel Kurul Toplantısına yeterli sayıda üyemiz katılım göstermediği için Genel Kurul toplanamamış ve Genel Kurul Toplantısı ertelenmiştir.

Bu doğrultuda sizlere ilettiğimiz ilk duyuruda da belirtildiği şekilde;  Olağan (Seçimsiz) Genel Kurul Toplantısı 1 Nisan 2017, Cumartesi günü, saat 09:30’da Allianz Tower Küçükbakkalköy Mahallesi Kayışdağı Caddesi No: 1 34750 Ataşehir İstanbul (İçerenköy Hal'in arkasında, Marriott Otel'in yanındaki binadır)adresinde, aynı gündemle gerçekleştirilecektir.

Tüm üyelerimizin katılımı ile gerçekleştirmek istediğimiz Genel Kurul toplantımıza katılmanızı önemle rica ederiz.

Dernek tüzüğümüzün Genel Kurul’a katılma hakkını düzenleyen maddesine göre önceki döneme ait aidat borcu olan üyeler Genel Kurul’a katılma  ve oy kullanma hakkından yoksun kalacaklardır. Genel Kurul’un yapılacağı tarihe kadar üye aidat borcunu ödeyen üyelerimiz Genel Kurul toplantısına katılma ve oy kullanma hakkına sahip olacaklardır.

Saygılarımızla,

TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği
Yönetim Kurulu

• GENEL KURUL GÜNDEMİ