Genel Kurul Toplantımız 24 Mart'ta Gerçekleşti

28 Mart 2019 Perşembe

Derneğimizin Olağan Mali (seçimsiz) Genel Kurul Toplantısı 24 Mart Pazar günü gerçekleşti.

Genel Kurul toplantısı, Genel Sekreter Gerçek Önal Çavuoğlu'nun yaptığı açılış ve genel kurul üyelerinin saygı duruşunun ve İstiklal Marşı'nı okumalarının ardından Divan Kurulu seçimi ile başladı. Divan Kurulu'na önerilen üç üyenin genel kurul üyelerince kabul edilmesinin ardından, Divan Kurulu üyeleri Hasan Tahsin Güngör, Hasan Acar ve Hüseyin Kılıç yerlerini aldılar. Divan Kurulu'na Başkanlık eden Hasan Tahsin Güngör'ün gündemi okumasının ardından TEGEP Başkanı Aylin Obalı 2018 faliyetleri hakkında bir sunum yaptı ve Genel Kurul üyelerine faaliyetler hakkında bilgileri aktardı. Sonrasında söz alan Denetim Kurulu Başkanı Göktuğ Tetik ise, 2018 yılı denetim raporu ve mali tabloları ile ilgili bilgileri paylaştı. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerinin 2018 faaliyetlerine yönelik ibra edilmelerinden sonra diğer gündem maddelerine geçildi. Üyelerin sunduğu önerge ile gündeme alınan tüzük değişikliği önerileri okundu ve genel kurulun oylarına sunuldu. Tüzük değişikliği önerileri genel kurul üyelerinin olumlu oylarıyla kabul edildi.

Ardından tüzük değişikliği doğrultusunda 2020 üyelik aidatları tutarları ile ilgili Yönetim Kurulu üyelerinin önerileri genel kurulun onayına sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi. Görüş ve temennilerinin dinlenmesi sonrasında genel kurul gündemi tamamlandı.