Olağan Mali Genel Kurul Duyurusu

21 Şubat 2019 Perşembe

1. Derneğimizin Olağan (Seçimsiz) Mali Genel Kurul Toplantısı, aşağıda belirtilen gündemi gerçekleştirmek üzere; 10 Mart 2019 Pazar günü, saat:09:30’daAllianz Tower (1. Kat Konferans Salonu), Küçükbakkalköy Mahallesi Kayışdağı Caddesi No: 1 Ataşehir adresinde yapılacaktır.
  2.
  3. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı;
  4. 24 Mart 2019, Pazar günü saat 09:30’da Allianz Tower (1. Kat Konferans Salonu), Küçükbakkalköy Mahallesi Kayışdağı Caddesi No: 1 Ataşehir adresinde, aynı gündemle gerçekleştirilecektir.
  5.
  6. Dernek tüzüğümüzün Genel Kurula katılma hakkını düzenleyen maddesine göre, önceki döneme(2018 ve öncesi) ait aidat borcu olan üyeler Genel Kurula katılma  ve oy kullanma hakkından yoksun olacaklardırGenel Kurul’un yapılacağı tarihe kadar üye aidat borcunu ödeyen üyelerimiz Genel Kurul toplantısına katılma ve oy kullanma hakkına sahip olacaklardır.
  7.
  8. Dernekler Kanunu gereği Genel Kurula vekaleten katılım olamayacağı gibi vekalet ile oy da kullanılamayacaktır.

1. GENEL KURUL GÜNDEMİ

• Açılış ve Yoklama
  • Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
  • Divan Heyeti tarafından katılım listesindeki imzalar incelenerek ve sayım yapılarak toplantı oluşan yeter toplantı yeter sayısının kontrolü