Olağan (Seçimsiz) Mali Genel Kurul Toplantımız 24 Mart'ta

11 Mart 2019 Pazartesi

1. Aşağıda belirtilen gündemi gerçekleştirmek üzere; 10 Mart 2019 Pazar günü, saat:09:30’daAllianz Tower (1. Kat Konferans Salonu), Küçükbakkalköy Mahallesi Kayışdağı Caddesi No: 1 Ataşehir adresinde, Derneğimizin Olağan (Seçimsiz) Mali Genel Kurul Toplantısı için toplanılmış ancak yeterli çoğunluk sağlanamadığı için toplantı gerçekleştirilememiş ve bir sonraki tarih olarak belirlenen 24 Mart 2019 Pazar gününe ertelenmiştir..
  2.
  3. 24 Mart 2019, Pazar günü saat 09:30’da Allianz Tower (1. Kat Konferans Salonu), Küçükbakkalköy Mahallesi Kayışdağı Caddesi No: 1 Ataşehir adresinde,  aşağıdaki gündemle gerçekleştirilecek olan Olağan (Seçimsiz) Mali Genel Kurul Toplantımıza tüm üyelerimizin katılımını rica ederiz.
  4.
  5. Dernek tüzüğümüzün Genel Kurula katılma hakkını düzenleyen maddesine göre, önceki döneme(2018 ve öncesi) ait aidat borcu olan üyeler Genel Kurula katılma  ve oy kullanma hakkından yoksun olacaklardırGenel Kurul’un yapılacağı tarihe kadar üye aidat borcunu ödeyen üyelerimiz Genel Kurul toplantısına katılma ve oy kullanma hakkına sahip olacaklardır.
  6.
  7. Dernekler Kanunu gereği Genel Kurula vekaleten katılım olamayacağı gibi vekalet ile oy da kullanılamayacaktır.

1. GENEL KURUL GÜNDEMİ

• Açılış ve Yoklama
  • Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
  • Divan Heyeti tarafından katılım listesindeki imzalar incelenerek ve sayım yapılarak toplantı oluşan yeter toplantı yeter sayısının kontrolü